Sponsoring bij KFC Oosterzonen

Sponsoring is een overeenkomst waarbij de sponsor geld of een in geld waardeerbare prestatie levert, waartegenover de gesponsorde (KFC Oosterzonen) publiciteit, communicatiemogelijkheden of andere door de sponsor gewenste zakelijke tegenprestaties levert, direct of indirect voortvloeiend uit sportbeoefening. Dit wil zeggen dat sponsoring een zakelijke overeenkomst is, waaraan ook een contract ten grondslag ligt.

Wat is onze sponsorvisie?

Wij streven naar een langdurige samenwerking met onze partners. Dienstverlening en fondsenwerving spelen in deze sponsorsamenwerking de hoofdrol voor KFC Oosterzonen, maar sponsoring houdt echter meer in dan dat. Voor u als sponsor geldt namelijk ook dat:

• Sponsoring uw bedrijf een sympathiek imago geeft
  • Sponsoring leuke kansen en gelegenheden met zich meebrengt
  • Sponsoring bepaalde communicatiedoelstellingen verwezenlijkt en hét aangewezen middel is om bepaalde doelgroepen te bereiken

Kortom betekent sponsoring voor KFC Oosterzonen het verkrijgen van extra financiële middelen waarmee wij met de nodige publiciteit een succesvol commercieel netwerk uitbouwen waar u dan deel van kan uitmaken.

Afspraak?

Indien u interesse hebt om een steentje bij te dragen tot het bereiken van ons doel komen wij met veel plezier onze diverse sponsormogelijkheden toelichten

Waarom sponsoren?

Naast de commerciële baten die voortvloeien uit de loutere sponsoring, speelt ook het sociale aspect een belangrijke rol binnen de club. Door uw engagement in onze club, zullen ook andere deuren voor u opengaan. U leert namelijk onze andere partners kennen en kan op deze manier nieuwe contacten leggen. Verder zal u ook merken dat er een sterk gemeenschapsgevoel heerst binnen onze vereniging waardoor het “ons kent ons” enkel voordelen met zich meebrengt.

Sponsormogelijkheden

Op dit moment zijn de onderstaande sponsorformules mogelijk binnen KFC Oosterzonen. Deze opsomming is weliswaar niet limitatief en suggesties van uw kant zijn steeds welkom. Samen kunnen we namelijk een sponsorplan op maat opstellen. Hieronder een opsomming van de standaard formules:

Publicitair:

• Reclameborden rondom de terreinen
  • Kantinegerichte reclameborden terrein
  • Kantinegerichte reclameborden ooghoogte tribune
  • Kantinegerichte reclameborden bovenaan tribune
  • Reclamedoeken A-terrein (achter doel)
  • Reclamedoeken ingang
  • Wedstrijdbal