Aanmelden of afmelden

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Op Zaterdag 21 april speelt ons eerste elftal thuis tegen Seraing. Dit is meteen ook de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. Naar goede gewoonte organiseren wij voor de wedstrijd een matchdiner. Wij sluiten het seizoen af met een Italiaans thema buffet.

Vanaf 17u30 verwelkomen we u graag met een glaasje bubbels, het matchdiner start om  18u00 stipt. De aftrap wordt gegeven om 20u00. Tijdens de rust kan u genieten van een uitgebreide dessertenparade.

ITALIAANS THEMA BUFFET

koud: Rundscarpaccio, tomaat mozzarella, ham met meloen, pasta met kip en verse ananas, pasta met tonijn,
verschillende antipasti, Italiaanse charcuterie, saladebar, ...
***
warm: Ossobuco Milanese, Cannelloni met ricotta en spinazie, pasta scampi curry, diverse huisbereide pizza's

***
dessertenparade

Prijs voor deelname bedraagt €50 incl.btw. Hierin is het diner incl. aperitief inbegrepen. Dranken worden apart afgerekend.

GRATIS WEDSTRIJD TICKETS !!

Om het behoud te verzekeren en onze jongens te steunen tijdens de laatste thuiswedstrijd doet KFCO een oproep aan alle supporters om talrijk aanwezig te zijn! Iedereen krijgt daarom gratis toegang tot de wedstrijd! Het spreekt voor zich dat dan ook bij de diners geen tickets hoeven aangekocht te worden voor deze wedstrijd!.

Inschrijven voor het diner kan via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of op 0477 26 79 29 en dit tot donderdag 19 april.