Aanmelden of afmelden

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Het voetbalseizoen loopt ten einde en het goede weer komt er snel aan, ideaal om even de riem af te gooien en de banden weer even aan te halen. Daarbij is een ontspannende, sportieve dag de ideale manier.
Wat is er immers gezelliger dan een voetbaltornooi, wanneer je een beetje lichaamsbeweging met een babbel en een fris pintje of wijntje kan combineren.

Op 25 en 26 mei 2018 kunnen de teams het plezier beleven om wedstrijden te spelen op kunstgrasveld. Op vrijdagavond 25 mei is er een laagdrempelige penaltycup, waarbij we jeugdspelertjes tot veteranen uitnodigen. Op zaterdag 26 mei organiseren we voor de 4e editie het minivoetbaltornooi, vorig jaar goed voor 32 deelnemende teams.

Win verscheidene teambuildings voor 15 personen

Als winnende ploeg win je een teambuilding voor 15 personen van, of Airzone uit Kontich, of Mega Bounce uit Antwerpen. Zo sleept de winnaar van de penaltycup, de mannenpoule en de vrouwenpoule een teambuilding in de wacht, de perfecte manier om het volgende seizoen weer goed in te zetten!

Maar ook onder alle aanwezigen schenken we een teambuilding! Kom zeker met het gezin een kijkje nemen, geniet van en neem deel aan onze randactiviteiten voor jong en oud, en wie weet win jij ook wel een teambuilding voor 15 personen!

Randanimatie voor jong en oud

Ook aan de allerkleinsten onder ons, de collega’s, familieleden en sympathisanten is gedacht! Zo voorzien wij een springkasteel voor de kleintjes en zijn er drank-en eetstandjes om de innerlijke mens te voeden.

Daarnaast kan je in onze Asia Lounge de beste lekkernijen vinden die Azië te bieden heeft.

Nieuw dit jaar onze tal van leuke voetbalattracties die zowel jong als oud uitnodigen om aan deel te nemen. Benieuwd waar jij de bal op ons reuze dartsbord trapt J

We verwelkomen je graag op 25 en 26 mei. Zet het zeker in je agenda!

Wil je graag deelnemen?

Vind meer info en schrijf je in op de website: www.unitripsfootballclash.be.

Je kan ook altijd een mailtje sturen naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of bellen naar 0496/688987.